Adoreas Ridged A…

En blogg om valpekullet til Mea og Wasco / A blog about the litter by Mea and Wasco

Første sinus sjekk / The first check of sinus 29.07.09

Filed under: A kullet / The A litter — gunntove @ 22:55

I dag har Hege fra Kennel Exgate sjekket sinus på A-gjengen. Jeg hadde forberedt meg på at det nok kunne dukke opp, og jo en av gutta hadde en nakkesinus. Jeg klarte å distansere meg fra det helt til reaksjonen kom nå i kveld. Så fryktelig trist. Fine, mørke lille gutten! Så unødvendig! Hadde meg en joggetur med Troja og etter det så har tårene bare dryppet, og jeg har klappet og klappet på den lille vakre skapningen.
Nei jeg får ta meg sammen og tenke at det var utrolig bra Hege kunne komme helt til Sørlandet så fort etter fødselen så vi oppdaget det så tidlig. Og at det bare er sånn når en skal oppdrette Ridgebacker… Og at det foreløpig bare er oppdaget en!

 

Today, Hege from Kennel Exgate was here to check sinus. I was prepared that sinus could emerge, and one of the boys had a sinus in his neck. I managed to make a distance from it until the reaction came now in the evening. So terrible sad. The beautiful, dark little boy! So unnecessary! I was out running with Troja, and after that my tears was dripping, and I cuddel the beautiful little creature.
But, I  shall put my self togehter and think that it was incredibly good that Hege could come all the way to Southern Norway so soon after the birth so we could detected it so early. And that’s how it is to breed Ridgeback. And that it only was one sinus so far.

 

3 Responses to “Første sinus sjekk / The first check of sinus”

 1. Annette Says:

  Det er alltid kjempetrist med sinuser 😦 Men som du sier, det er godt at de kan oppdages så tidlig…og godt at det bare var en. *klem*

 2. Linda Says:

  Masse sympati til deg – vet akkurat hvordan det føles! Godt at Hege har vært der og sjekket alle så tidlig!! Lykke til videre med et flott kull 🙂

 3. Trine Says:

  Gratulerer masse med det flotte Ridge-kullet. Trist med de to guttene, men ikke noe å gjøre med. Se fremover og kos deg med resten av flokken. Fortsatt lykke til.
  Hilsen Trine & Puddelgjengen


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s