Adoreas Ridged A…

En blogg om valpekullet til Mea og Wasco / A blog about the litter by Mea and Wasco

Valpene har flyttet hjem til Blåbærsvingen 30.08.09

Filed under: A kullet / The A litter — gunntove @ 21:58

I går flyttet  jeg valpene hjem til Blåbærsvingen. De (og jeg) har de nå nesten 5 ukene vært på Flosta hos mine foreldre. Dette fordi jeg da har fått avlastning og hjelp til pass så jeg kan jobbe og bl.a kunnet reise til Krakow og parret ene Tollertispen min.
Så nå syns jeg de er store nok til første bilturen så da tok jeg de med hjem. Gjengen satt i Trojas store bur, med Mea i buret ved siden av. Det var litt piping fra de i begynnelsen, men så var det stille. Flinken gjengen. Skal kjøre mye bil med de, så det skal de bli godt vant til.
Her hjemme har vi laget en stor valpegård til de mellom stua og kjøkkenet. Så nå blir de vant til alle lyder fra stua, kjøkkenet og vaskerommet som er innenfor kjøkkenet. Alle hverdagslige lyder.
Her er bilde av valpegården:
aIMG_5003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aIMG_5052

 Dagene går med til masse besøk så det skorte ikke på at valpene blir håndtert av liten og stor. Det er bra. De er så sosiale og elsker å bli kost med. De kravler opp i fanget og vil helst sove inntil.
Vi har også hatt besøk av valpekjøpere i helgen og det er veldig hyggelig. Mange som gleder seg og håper de 3 neste ukene går fort. 😉

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s