Adoreas Ridged A…

En blogg om valpekullet til Mea og Wasco / A blog about the litter by Mea and Wasco

Om kullet 27.06.09

 

   

 
SUCH NUCH SV-04
Djungelkattens Wasco da Persbrandt

Født: 01.06.02
HD: A 
AA: 0/0

4 x cert
Wascos side hos Djungelkatten
 


Rex Ventors Mea Adorea
Født: 10.03.06
HD: A  
AA: 0/0
1 x cert

Mea side
 

Det er med stor forventing og lengsel vi presenterer Adoreas første Ridgeback kull!Vakre Rex Ventors Mea Adorea skal endelig bli mamma. Hun har vært verdens beste leketante for Adoreas Tollervalper og jeg er overbevist om at hun blir verdens beste mamma.
Mea er en velbygget, harmonisk tispe med et nydelig hode og uttrykk. Hun liker seg ikke så godt i utstillingsringen, men hun har flere BIR-valp, flere CK og beste tispeplasseringer, ett CERT og en BIR og en BIG3 plassering. Det beste hun vet er å løpe i skogen. Å gå blodspor er også en favoritt.
Hun er en lett hund å ha med å gjøre, så glad og snill. Hun elsker barn og valper, og hun er så forsiktig med de. Mea har alltid vært frisk og rask. Hun kommer fra et kull hvor det er både utstillingschampioner og en viltsporchampion.Djungelkattens Wasco da Persbrandt så jeg første gangen når han ble norsk champion på NKK Bjerke i 2006. Husker jeg syns han var en utrolig staselig, kraftig og velbygget herremann. Siden har jeg fulgt med på han, og jeg traff han igjen hos Anna-Karin når jeg var på WW08 i fjor sommer.
Wasco har 7 kull etter seg og jeg har møtt mange av de flotte avkommene hans. Han har gitt veldig bra gemytt, og er selv uten redsler, har masse mot og nysgjerrighet og har en meget rask avreaksjon. Avkommene hans har også en bra HD/AA statistikk (link).

 
Mea og Wasco var utrolig søte og harmoniske sammen når de lekte i hagen hjemme hos Wasco før parring.  Wascos eier utbrøt at de var som ment for hverandre. Det var noe ektepar-aktig over de. De fant tonen med en gang, og det er den enkleste parringen jeg har sett.
Det var fint å treffe han i hjemmesituasjon med barn og Tollervalpen min. Han var så cool.
Valpenes stamtavle vil inneholde noen av de mestvinnende Ridgebackene i Skandinavia.
Mea mamma er den fantastiske Int Nord Pl Ch SvCh NordJV-03 EUW-05 EUW-06 SV-05 NV-06 NORDV-06 Rex Ventors Helinn. Bak henne igjen ligger den velkjente mulitchampion Bearstar Diamond Willow.
Wascos pappa er den staselige
BISS-01-05 INTUCH NORDUCH DKUCH NV-01-02 LUXUCH KBHV-03-04
Ukukhanya Scout The Red Baron.


Mea og Wasco ble parret 29. og 30. mai 09, og valper ventes rundt 31. juli 09.
 


Valpene leveres med: NKK´s kjøpskontrakt, stamtavle/registrering, veterinærattest, ID-merket i form av chip, samt oppfølging og kontakt så lenge hunden lever!Parringen vil følge Norsk Rhodesian Ridgeback klubb sine retningslinjer for avl, det vil si tilfredsstille kravene for oppføring på NRRKs valpeliste.


Valpene vil vokse opp sammen med oss og de andre hundene, og det vil bli lagt veldig mye vekt på sosialisering!
Hver valp vil få sin egen side her på Kennel Adoreas nettside! Jeg vil legge ut bilder av valpene slik at dere kan følge de frem til hjemreise. Håper også at valpekjøperne vil sende masse bilder og info når valpene vokser opp. Jeg ønsker at valpekjøperne vil komme til meg om det skulle være noe en lurer på, trenger hjelp til, eller rett og slett for å dele positive ting som oppstår i hverdagen.
Krav til valpekjøpere: Kennel Adorea selger valper kun til mennesker som har tenkt nøye igjennom hva det innebærer å eie en Ridgeback.  Dere må kunne ta ut ferie eller ha mulighet til å ta med valpen på jobb den første tiden. De neste månedene må dere også ha ordnet det slik at ikke valpen må være hjemme alene hele dagene. Dere må ha tid til å aktivisere og sosialisere valpen så den får de beste forutsetninger videre i livet. Dere må ha råd til å gi hunden det den trenger av kvalitetsfôr, utstyr, kurser, dyrlegebesøk, vaksiner og forsikring.
Dere må røntge hunden for HD/AA ved ca. 18 mnd. alder, og ellers ta den med til dyrlegen når den måtte trenge det. Ridgebacken er en veldig familiær hund, så det er et krav at den blir en del av familien! Jeg vil også treffe dere før det avgjøres om dere får en valp. Både dere og jeg må føle at det er riktig (kjemien må stemme) siden vi skal ha kontakt i mange år fremover. Bor dere veldig langt nord, eller i utlandet kan evt. referanser benyttes. Jeg har vært utrolig heldig med mine tidligere valpekjøpere (Toller), og setter derfor disse kravene for å bli like heldig med de neste valpekjøperne.
En vet aldri hvor mange valper det blir, eller hvordan de utvikles, så ingen får lovnad om valp før de er født og har vokst seg litt til.
Ønsker dere en valp fra Kennel Adorea så send meg en mail hvor dere forteller om dere selv (alle familiemedlemmene), hvorfor dere ønsker dere en Ridgeback, hva dere vil drive med og alt dere ellers kan komme på å fortelle om 😉
 

  

 

Valpenes stamtavle

   Foreldre    Besteforeldre  Oldeforeldre  Tippoldeforeldre
SUCH NUCH SV-04 Djungelkattens Wasco da Persbrandt BISS-01-05 INTUCH NORDUCH DKUCH NV-01-02 LUXUCH KBHV-03-04
Ukukhanya Scout The Red Baron
USCH
Karoskloof Bayezana Naka
ZACH
Kulima Love That Red Of Karoskloof
ZACH
Karos Nomsa Of Karoskloof
USCH
Nomvuyo Tikkun
Nomvuyo Kwesi
ZACH
Delphia Delishus Monsta Of Nomvuyo
NORDUCH FinV-03
Zumeli’s Ashiki
SUCH
Marsabit Melikora
AUCH
Trezridge Uekoto
Ulundi Ushaba
DKCH SCH WW94 EUW94 EUW95 PCH DCH(VDH) LP1
Kijasaman Dikimba Zuri
DKUCH KBHV-91-92
Mushana Jango
DKUCH KBHV-92-93-95
Kijasaman Bine
Rex Ventors Mea Adorea SuCh SvCh Rex Ventors Jabailey Fin Ch Ozubi´s Royal Gala  GB Ch Vizara Shemesh of Shabani
Ozubi´s Kukumbuka Dubu
Nyassa Legacy GB Ch Rex Ventors Beks at Nyassa 
Kwekwe Kula of Nyassa
Int Nord Ch SvCh NordJV-03 EUW-05 EUW-06 SV-05 BISS-04
Rex Ventors Helinn
MultAT SCCP Int Lux Ch Chipangali´s Kadani  Int MC Ch Tandiwe Merigal´s Mad Gamble
AT Int Ch Agnes Visconte de Simon
Nord Ch Rex Ventors Daquila Holl Lux Ch Guus of Bo Kama
Mulit Ch Mulit Winner Bearstar Diamond Willow
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s